ACCESSOIRES VOOR NIEUWE EN BESTAANDE (CHAUFFEURS)STOELEN

Bij TRÔNE SEATING ontwerpen en produceren we zelf chauffeurstoelen. Onze basismodellen (die al bijzonder compleet zijn) kunnen om de stoel volledig aan te passen naar uw gebruikerswensen, voorzien worden van diverse accessoires.

Maar we zijn ook heel goed in staat om uw bestaande stoel (o.a. BeGe, Eblo, Recaro, König, ISRI, Grammer, etc.) te voorzien van extra accessoires. Zodat ook die stoelen volledig op maat naar uw wensen worden gemaakt.

Een afspraak is snel gemaakt

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Aan de hand van een aantal vragen vooraf, kunnen we vooraf een goede indicatie geven van de mogelijkheden. 

VAR-Reaparatie-bestuurdersstoelen

ARMLEUNINGEN IN DIVERSE SOORTEN EN INSTELLINGEN

Sittab-Trone-Seating

DRAAITAFELS ELEKTRISCH EN MECHANISCH BEDIENBAAR

Sittab-Trone-Seating

INBOUW EN MONTAGE VAN ACCESSOIRES

4 WEKEN GRATIS
PROEFZITTEN

Trone High Back - vering - hoofdsteun - armleuningen

BESTEL
DE DEMOBUS!

Demobus | Trône Seating

MAAK
EEN AFSPRAAK!

HOE KAN DE ELEKTRISCHE
TRÔNE MEMORYSTOEL U HELPEN?

 

Kunnen we met een REFIT of een UPGRADE van uw bestaande stoel niet tot een maximaal resultaat komen, dan raden we u aan om eens een TRÔNE optimaal instelbare stoel uit te proberen. De TRÔNE stoel draagt bij aan gezond en veilig werken door zijn vorm en instelmogelijkheden. Hij is specifiek ontwikkeld voor het werken op materieel, maar ook voor 24/7 kantoortoepassingen.

Er zijn diverse types voor verschillende soorten werk. Ieder type heeft de mogelijkheid om tot een optimale persoonlijk zit te komen.

Ontwikkeld voor het werken zonder

rugproblemen in diverse toepassingen.

Trone-IFOY-Award-badge

TRONE SEATING LEVERT KWALITEITSSTOELEN VOOR DE VOLGENDE BRANCHES: