RUIM 45 JAAR ERVARING VORMT DE BASIS VOOR DE ENGINEERING VAN DE TRÔNE MEMORYSTOELEN

Met ruim 45 jaar ervaring op het gebied van mobiel zitten, heeft TRÔNE Seating met haar engineering afdeling een aantal innovaties op de markt van chauffeursstoelen geïntroduceerd. Deze engineering afdeling biedt ook een solide basis om bedrijven te ondersteunen bij het ontwikkelen van een eigen exclusief stoelconcept.

Dan kan het gaan om een compleet nieuwe stoel, een aanpassing/verbetering aan een bestaande stoel of het optimaliseren van een stoel voor het gebruik waarvoor hij is bedoeld.

Ergonomie, gebruikersgemak en zitcomfort in optima forma!

Er zijn heel veel stoelen in de markt, maar die zijn vaak standaard en niet geschikt voor specifieke werkomstandigheden. Vaak hebben ze ook niet voldoende instelmogelijkheden om de variatie aan chauffeurs een passende zithouding aan te bieden. TRÔNE Seating heeft in nauwe afstemming met gebruikers een innovatief nieuw stoelconcept ontwikkeld.

Inventarisatiegesprek, demo of 4 weken gratis proefzitten?

Een vrijblijvend inventarisatiegesprek met TRÔNE Seating geeft u snel een goed beeld van quick-wins en innovaties in zitoplossingen die voor uw dagelijkse praktijk en uw werknemers een groot verschil kunnen maken.

 

armsteun-engineering-Trone-Seating
TRONE-High-Back-engineering
Trone-IFOY-Award-badge
Trone High Back - vering - hoofdsteun - armleuningen

4 WEKEN GRATIS
PROEFZITTEN

Demobus | Trône Seating

BESTEL
DE DEMOBUS!

MAAK
EEN AFSPRAAK!

DE OPTIMALE ERGONOMIE VAN UW WERKPLEK

Bij het ontwikkelen van een cabine wordt eerder gekeken naar de benodigde functionaliteit en het design, dan naar de ergonomie van de werkplek. Sommige cabines zijn bijzonder beperkend. Denk aan de cabine van een containertruck. Die is laag, waardoor een goede vering vaak niet kan worden toegepast, zwaar, waardoor hij veel trillingen doorgeeft en klein waardoor men te laag zit, de benen niet kwijt kan en niet om de as kan draaien om achteruit te kijken. Lange chauffeurs hebben het helemaal zwaar in zo’n situatie.

De heftruckstoel belemmert gezond werken op de truck en is beperkt in zijn mogelijkheden omdat hij is gebouwd voor de machine en niet voor de mens.

Optimaliseren van de zitsituatie

TRÔNE Seating kan u helpen bij het vinden van slimme oplossingen om ook een dergelijke zitsituatie te optimaliseren. Hierbij werkt TRÔNE samen met vakspecialisten uit alle disciplines. Van engineering, design, tot ARBO-specialisten.

TRONE-Low-Back-engineering

Engineering schets van de TRÔNE Low Back Elektrisch. Ontwikkeld voor het werken zonder rugproblemen in diverse toepassingen.

TRONE SEATING LEVERT KWALITEITSSTOELEN
VOOR DE VOLGENDE BRANCHES: