ERGONOMISCH VERANTWOORD ZITTEN OP DE TRÔNE MEMORYSTOEL VOORKOMT RUGKLACHTEN

De TRÔNE stoel draagt bij aan gezond en veilig werken door zijn vorm en instelmogelijkheden. Hij is specifiek ontwikkeld voor het werken op materieel, maar ook voor 24/7 kantoortoepassingen. Dé reden om een TRÔNE stoel op of in uw voertuig te laten installeren is het voorkomen van rugklachten. Door de ergonomie van de stoel en de verschillende persoonlijk instelbare functies wordt een ideale zit bereikt die ervoor zorgt dat rugproblemen tot het verleden behoren. 

Optimale persoonlijke zit

Er zijn diverse typen TRÔNE stoelen ontwikkeld voor verschillende soorten werk. Ieder type is erop gericht om tot een optimale persoonlijk zit te komen.

Trone-High-Back-Heftruck-Linde

TRÔNE High Back zonder hoofdsteun, voorzien van Ergo Safety 3-punts gordel op een Linde Heftruck.

trektest-Trone-Seating

Benieuwd naar het testrapport?

Stuur een mail naar info@troneseating.com met uw gegevens en we sturen het u graag toe.

UITSTEKEND RESULTAAT TREKTEST VOOR TRÔNE HIGH BACK!

Op verzoek van een opdrachtgever heeft Trone Seating een intensieve trektest laten uitvoeren bij een testcentrum voor de Trone High Back stoel.

Dat we de trektest met succes zouden doorstaan, hadden we wel verwacht. Maar dat onze trots, de High-Back, zich zo goed zou houden, was een aangename verrassing!

Het aantoonbare bewijs dat de engineering en productie van deze revolutionaire chauffeursstoel voor onder andere heftrucks en andere industriële voertuigen meer dan in orde is.

4 WEKEN GRATIS
PROEFZITTEN

Trone High Back - vering - hoofdsteun - armleuningen

BESTEL
DE DEMOBUS!

Demobus | Trône Seating

MAAK
EEN AFSPRAAK!

HOE KAN DE ELEKTRISCHE
TRÔNE MEMORYSTOEL U HELPEN?

 

De TRÔNE stoel draagt bij aan gezond en veilig werken door zijn vorm en instelmogelijkheden. Hij is specifiek ontwikkeld voor het werken op materieel, maar ook voor 24/7 kantoortoepassingen.

Er zijn diverse types voor verschillende soorten werk. Ieder type heeft de mogelijkheid om tot een optimale persoonlijk zit te komen.

Ontwikkeld voor het werken
zonder rugproblemen in
diverse toepassingen.

TRONE SEATING LEVERT KWALITEITSSTOELEN VOOR DE VOLGENDE BRANCHES: