4 WEKEN GRATIS PROEFZITTEN OP EEN STOEL NAAR KEUZE!


Bij TRÔNE Seating kun je op alle elektrisch instelbare stoelen gedurende vier weken gratis proefzitten. Dit is de beste methode om te ontdekken of de stoel de oplossing biedt die u nodig hebt. Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

Bel of mail ons of vul het contactformulier in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Contactgegevens:
info@troneseating.com
+31 (0)85 130 25 82

GRATIS PROEFZITTEN KAN OP IEDER GEWENST MODEL TRÔNE ELEKTRISCH INSTELBARE STOEL

TRÔNE is de ideale stoel voor toepassing op heftrucks, grondverzetmachines en land- en bosbouwmachines, maar ook in vrachtwagens, bestelwagens, minigravers en elektrische voertuigen. 

Alle persoonlijke instellingen kunnen door middel van de unieke memoryfunctie direct automatisch worden ingesteld. Op het bedieningspaneel op de stoel zelf, met een NFC kaart of magneetsleutel, maar ook via de speciale TRÔNE web-app via je mobiele telefoon.

Bij deze comfortabele stoel is de lumbaalinstelling, net zoals bij alle andere TRÔNE stoeluitvoeringen, handmatig instelbaar. De stoel is natuurlijk ook te verkrijgen met alle elektrische functies, maar zonder memorybox.

TRONE-HB-LAGE-LUCHTVERING
TRONE-LB-HEFTRUCKSTOEL
Trone-High-Back-Office-elektrisch-armleuningen
Trone-IFOY-Award-badge

TRONE SEATING LEVERT KWALITEITSSTOELEN VOOR DE VOLGENDE BRANCHES: