okt 10, 2021 | heftrucks, Industrie

35 Linde heftrucks binnen 3 dagen op locatie uitgerust met TRÔNE High Back stoelen!
Comfort en een gezonde rug nieuwe standaard voor heftruckchauffeurs

In opdracht van Motrac Linde België heeft TRÔNE Seating in oktober 35 Linde heftrucks voorzien van de comfortabele TRÔNE High Back stoel. De stoelen werden geplaatst op gewicht instelbare luchtveringen. Alle stoelen zijn tevens voorzien van een veilige 3-punts veiligheidsgordel met Easy-grip. Dankzij de nieuwe comfortstoelen is het werkplezier en de veiligheid verhoogd en is ziekteverzuim als gevolg van rugklachten vrijwel volledig geëlimineerd.

Motrac Linde Belgie - 35 Trone stoelen

Heftruckchauffeurs kregen de kans om zelf te kiezen

Bijzonder in het beslisproces was de nadrukkelijke rol die de heftruckchauffeurs als gebruikers hebben gekregen. Na diverse tests kwam de elektrisch instelbare High Back van TRÔNE Seating als beste naar voren. 

 

Montage op locatie van de opdrachtgever, waardoor zo min mogelijk stilstand van de truck en instructie ter plekke wordt verzorgd.

Stoel belangrijkste van aangename werkplek

Door van de krapte op de arbeidsmarkt is het in de branche lastig om goed, gekwalificeerd personeel aan te trekken. Voor werkgevers is het daarom steeds belangrijker om een aangename werkplek te creëren voor je medewerkers. Een van de belangrijkste ingrediënten van een aangename werkplek voor chauffeurs is de stoel. Een chauffeur zit immers vaak hele dagen op de heftruck.

De TRÔNE High Back is volledig elektrisch in te stellen op het postuur van iedere individuele chauffeur.

De zitdiepte is verstelbaar en daarbij kan het zitkussen ook worden gekanteld. Ook de rughoek is verstelbaar. Standaard beschikt de comfortabele stoel over een elektrisch bedienbare lendensteun.

TRONE-HB-LUCHTVERING-EASYGRIP-SAFETYBELT

Meer informatie?

Wilt u weten wat de TRÔNE Seating elektrisch instelbare stoel voor het terugdringen van ziekteverzuim binnen uw bedrijfssituatie kan betekenen? Bel of mail ons en we nemen snel contact met u op voor een persoonlijk advies. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.