feb 8, 2022 | heftrucks, Industrie

Bij BTT zit nu ook de TD comfortabel op een TRÔNE stoel!
Eerder al 15 terminal trekkers voorzien van comfortabele High Backs.

Voor BTT Multimodal Container Solutions in Tilburg heeft TRÔNE Seating eerder al 15 Terberg terminal trekkers voorzien van de comfortabele TRÔNE High Back stoel. De medewerkers van de Technische Dienst konden niet achterblijven; nu zitten ook zij op een comfortabele TRÔNE High Back – de 24/7 Office uitvoering.

BTT foto
Versteijnen terminaltrekker terrein | Trône Seating

Allround logistiek dienstverlener

Binnen het transport en de distributie in Nederland speelt GVT uit Tilburg al jaren een rol van betekenis. Onder de huidige generatie groeide het familiebedrijf uit tot een allround logistiek dienstverlener met een multimodaal en duurzaam karakter.

De unieke kracht van multimodaliteit en een stevige basis in Benelux distributie geven het bedrijf een krachtige positie op de Nederlandse markt. Landelijk telt de organisatie een kleine duizend medewerkers en zijn er dagelijks zo’n 375 trekkende eenheden, zes binnenvaartschepen en meerdere treinen onderweg. In de eigen warehouses heeft GVT daarnaast een opslagcapaciteit van ongeveer 200.000 m2.

Montage van de stoelen op locatie van de opdrachtgever, waardoor zo min mogelijk stilstand van de truck en instructie ter plekke wordt verzorgd.

Comfortabel zitten tijdens je werk is de standaard bij BTT

Voor een van de terminals in Tilburg schafte BTT afgelopen jaren 15 nieuwe Terberg terminal trekkers aan. Deze nieuwe trekkers zijn door TRÔNE Seating uit Zaltbommel uitgerust met de TRÔNE High Back stoel.

De TRÔNE High Back is volledig elektrisch in te stellen op het postuur van iedere individuele chauffeur. De zitdiepte is verstelbaar en daarbij kan het zitkussen ook worden gekanteld. Ook de rughoek is verstelbaar. Standaard beschikt de comfortabele stoel over een elektrisch bedienbare lendensteun.

TRONE-HB-LUCHTVERING-EASYGRIP-SAFETYBELT
TT Trone High Back Office

De nieuwe comfortabele High Back stoelen voor de TD medewerkers bij BTT.

Ook de TD op een comfortabele High Back!

Omdat de chauffeurs zo positief zijn over hun comfortabele stoelen, kon men de mannen van de technische dienst een nieuwe TRÔNE High Back 24/7-Office niet onthouden.

En dat dit met enthousiasme is ontvangen blijkt wel uit de leuke spontane mail die we van onze contactpersonen ontvingen:

“Wil jij Sarah van Trone Seating heel heel hartelijk bedanken. Vandaag twee super vette stoelen mogen ontvangen!!!! Iedereen bij de BTT is nu jaloers …..

Je moet maar eens komen proef zitten. Ik heb de stoelen inmiddels wel beveiligd met een ketting zodat deze niet gestolen kunnen worden… En ze zitten verrekte lekker.

Dus bij deze namens Johan en mij: super super bedankt Sarah!!”.

En daar worden wij bij TRÔNE natuurlijk bijzonder vrolijk van. Bedankt mannen van BTT!

Meer informatie?

Wilt u weten wat de TRÔNE Seating elektrisch instelbare stoel voor het terugdringen van ziekteverzuim binnen uw bedrijfssituatie kan betekenen? Bel of mail ons en we nemen snel contact met u op voor een persoonlijk advies. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.