jul 8, 2020 | heftrucks, Industrie

TRÔNE-stoelen voor terminaltrekkers BTT

Terberg levert 15 terminaltrekkers aan BTT Multimodal Container Solutions. In deze trekkers plaatst TRÔNE Seating haar elektrisch bedienbare High Back.

Deze stoel heeft een vijftal elektrisch verstelbare functies. Het zitvlak en de kanteling (tilt) van het zitvlak, zowel positief als negatief. Ook de totale rugleuning én de bovenrug/schouder (Kyfose) én de lendensteun (Lordose) zijn elektrisch instelbaar. De stoel is geplaatst op een luchtvering en aan de stoel is een Sittab 4D-armleuning gemonteerd.

Terberg-trekkers-Trone-stoelen

De totale stoelverstelling is mechanisch. Waarom? Iedere chauffeur stelt dit automatisch in omdat hij met zijn voeten bij de pedalen moet kunnen.

Reden voor de elektrische instellingen?

De andere functies worden vaak vergeten, waardoor men acht uren in de positie van iemand anders zit en werkt. Niet zo gezond. Heel nuttig dus die elektrische verstellingen. Door de frontbediening kan de chauffeur de knoppen ook goed bedienen.

Hierdoor is de stoel voor iedere chauffeur, met lang of kort, smal of breed postuur optimaal instelbaar. Ook als men tijdens het werken van positie wil wisselen. Dit wordt aangeraden omdat je daarmee de doorbloeding van de ledematen bevordert.

Jordy Versteijnen van BTT is erg blij met de ergonomische stoelen op deze trucks, die ook verhuurd worden. Voor meer informatie daarover kunt u contact met hem opnemen via jordy@gvt.nl