TRÔNE SEATING IN HET NIEUWS

Motrac Linde Belgie - 35 Trone stoelen

35 Linde heftrucks uitgerust met TRÔNE High Back stoelen!

In oktober vond de uitlevering en montage plaats van Trône stoelen op maar liefst 35 Linde trucks. In opdracht van Motrac Linde België werden 35 Trône High Backs met elektrische bediening aan de zijkant, geplaatst op gewicht instelbare luchtveringen. Alle stoelen zijn voorzien van een veilige 3-punts Easy-grip safety belt.
Transport-Compleet-Trone

Chauffeurs aangenaam verrast door veelzijdige instelfuncties TRÔNE!

28, 29 en 30 september is de TRÔNE High Back persoonlijk te testen op de Transport Compleet beurs in de Evenementenhal Gorinchem (Stand J103).
Trone High Back met Seatlift

TRÔNE beleeft met ‘Seatlift’ dé primeur op OV Expo’21

Afgelopen donderdag, 16 september, stond TRÔNE Seating op de OV Expo‘21 in Houten met een heuse primeur: de TRÔNE High Back met Seatlift. De Seatlift is een bijzonder praktische hoogteversteller. Hierdoor kan een chauffeur zijn of haar stoel op iedere gewenste hoogte instellen.
Trones-chauffeursstoelen-luchtgeveerd-USA

Trones gereed voor de USA!

Inmiddels begint Trone Seating ook internationaal bekendheid te krijgen en krijgen we regelmatig op maat aanvragen te produceren. Deze 3 volledig luchtgeveerde Trones zijn klaar voor transport naar de USA.
artikel Bouwmachines Magazine2

Vakpers: Trone Seating in BOUWMACHINES

Steeds vaker worden we opgemerkt door de vakpers. Dat kan ook niet anders als in de markt ook positief over Trone Seating wordt gesproken, als professionele oplossing voor rugklachten van chauffeurs op bouwmaterieel, in (bestel)bussen, in de industrie en op trucks.
trektest-Trone-Seating

UITSTEKEND RESULTAAT TREKTEST VOOR TRÔNE HIGH BACK!

Op verzoek van een klant heeft Trone een intensieve trektest laten uitvoeren voor de Trone High Back stoel. Het resultaat mag er wezen!
LOGO How-its-done

TRÔNE Seating in uitzending RTL-Z How it’s Done!

Het succes van onze revolutionaire elektrisch instelbare stoelen blijft niet onopgemerkt voor de media. Sarah van Seumeren wordt uitgebreid geïnterviewd door RTL-Z in het ondernemersprogramma How it's Done. En wat is er mooier dan dit te doen in onze eigen vertrouwde DEMO-bus.
Isobouw Stramit | Trone Seating

IsoBouw Stramit: zoektocht naar optimaal comfort

Na een jarenlange zoektocht naar de perfecte heftruckstoel koos IsoBouw Stramit uit Someren voor TRÔNE Seating. De TRÔNE High Back comfortstoel biedt wat magazijnbeheerder David Peeters bij geen andere stoel vond. “Probeer het zelf en je bent overtuigd.”

TRONE SEATING LEVERT KWALITEITSSTOELEN VOOR DE VOLGENDE BRANCHES: