TRÔNE SEATING IN HET NIEUWS

3-punts-gordel-heftruck-achterzijde

Veiliger heftruck rijden met de 3-puntsgordel

Standaard wordt op een heftruck een 2-puntsgordel geplaatst. Om de veiligheid in alle rijrichtingen te verhogen plaatsen wij liever een 3-puntsgordel op onze hoge rugstoelen (HB). Hierdoor zit de heftruckchauffeur steviger op zijn plaats, waardoor zijn lichaam minder bewegingen hoeft op te vangen en minder snel vermoeid raakt.
Safety-belts-Trone-Seating

Safety&Health@Work 2020 – bezoek ons op stand 2309

Bezoek het platform voor veilig werken op 30 september en 1 oktober in Rotterdam Ahoy. Kom langs op stand nr. 2309 van Trône Seating voor veilige en comfortabele zitoplossingen voor chauffeurs! Registreer voor gratis bezoek Safety&Health@Work 2020
VSI-Geldermalsen-Trone-installatie

Record installatiesnelheid TRÔNE bij VSI Geldermalsen

Hoe snel en flexibel kan TRÔNE Seating zijn? Soms heel snel. Bij VSI in Geldermalsen gingen we schuimdelen halen voor de stoelen. De heftruckchauffeur zag onze bus en wilde ook weleens op een TRÔNE zitten.
Trone-service-advies

At your service tijdens vakantieperiode!

TRÔNE Seating is gedurende de zomerweken gewoon geopend. In veel branches gaat de productie en/of dienstverlening door om de economie draaiende te houden. Juist dan zorgen wij ervoor dat we u optimale service kunnen bieden.
Trone-Fiat-Ducato

TRÔNE in Fiat Ducato bij aannemer Van der Ven

We plaatsen niet alleen stoelen in heftrucks en kranen. Bij Van der Ven aannemingsbedrijf uit Brakel is een Fiat Ducato bestelwagen voorzien van onze TRÔNE Highback. Uiteraard voor meer comfort door de vele elektrische verstelmogelijkheden.
Trone-kraan

Zitcomfort op eenzame hoogte bij VIROL afvalverwerking

Bij Virol, afvalverwerkingsbedrijf in Scheemda, wordt aan het personeel gedacht. Omdat de machinist rugklachten kreeg, werd naar een stoel met meer comfort gezocht.
Plastic-Company-Trone-lange-benen

TRÔNE voor lange benen bij Plastic Company

De heftruckchauffeurs van Plastic Company zitten veel beter dankzij de kanteling van het zitvlak van de TRÔNE-stoel waardoor lange onderbenen meer ruimte krijgen.
Terberg-trekkers-Trone-stoelen-industrie

TRÔNE-stoelen voor terminaltrekkers BTT

Terberg levert 15 terminaltrekkers aan BTT Multimodal Container Solutions. In deze trekkers plaatst TRÔNE Seating haar elektrisch bedienbare High Back. Deze stoel heeft een vijftal elektrisch verstelbare functies.

TRONE SEATING LEVERT KWALITEITSSTOELEN VOOR DE VOLGENDE BRANCHES: