TRÔNE SEATING IN HET NIEUWS

LOGO How-its-done

TRÔNE Seating in uitzending RTL-Z How it’s Done!

Het succes van onze revolutionaire elektrisch instelbare stoelen blijft niet onopgemerkt voor de media. Sarah van Seumeren wordt uitgebreid geïnterviewd door RTL-Z in het ondernemersprogramma How it's Done. En wat is er mooier dan dit te doen in onze eigen vertrouwde DEMO-bus.
Isobouw Stramit | Trone Seating

IsoBouw Stramit: zoektocht naar optimaal comfort

Na een jarenlange zoektocht naar de perfecte heftruckstoel koos IsoBouw Stramit uit Someren voor TRÔNE Seating. De TRÔNE High Back comfortstoel biedt wat magazijnbeheerder David Peeters bij geen andere stoel vond. “Probeer het zelf en je bent overtuigd.”
Versteijnen terminaltrekker terrein | Trône Seating

Terminal trekkers uitgerust met TRÔNE High Back

Voor BTT Multimodal Container Solutions in Tilburg heeft TRÔNE Seating 10 Terberg terminaltrekkers voorzien van de comfortabele TRÔNE High Back stoel. Dankzij de nieuwe comfortstoelen is het ziekteverzuim als gevolg van rugklachten vrijwel volledig geëlimineerd.
3 punts gordel heftruck | Trône Seating

Veiliger heftruck rijden met de 3-puntsgordel

Standaard wordt op een heftruck een 2-puntsgordel geplaatst. Om de veiligheid in alle rijrichtingen te verhogen plaatsen wij liever een 3-puntsgordel op onze hoge rugstoelen (HB). Hierdoor zit de heftruckchauffeur steviger op zijn plaats, waardoor zijn lichaam minder bewegingen hoeft op te vangen en minder snel vermoeid raakt.
Safety belts | Trône Seating

Safety&Health@Work 2020 – bezoek ons op stand 2309

Bezoek het platform voor veilig werken op 30 september en 1 oktober in Rotterdam Ahoy. Kom langs op stand nr. 2309 van Trône Seating voor veilige en comfortabele zitoplossingen voor chauffeurs! Registreer voor gratis bezoek Safety&Health@Work 2020
VSI Geldermalsen | Trône Seating

Record installatiesnelheid TRÔNE bij VSI Geldermalsen

Hoe snel en flexibel kan TRÔNE Seating zijn? Soms heel snel. Bij VSI in Geldermalsen gingen we schuimdelen halen voor de stoelen. De heftruckchauffeur zag onze bus en wilde ook weleens op een TRÔNE zitten.
Advies op maat | Trône Seating

At your service tijdens vakantieperiode!

TRÔNE Seating is gedurende de zomerweken gewoon geopend. In veel branches gaat de productie en/of dienstverlening door om de economie draaiende te houden. Juist dan zorgen wij ervoor dat we u optimale service kunnen bieden.
Fiat Ducato stoel | Trône Seating

TRÔNE in Fiat Ducato bij aannemer Van der Ven

We plaatsen niet alleen stoelen in heftrucks en kranen. Bij Van der Ven aannemingsbedrijf uit Brakel is een Fiat Ducato bestelwagen voorzien van onze TRÔNE Highback. Uiteraard voor meer comfort door de vele elektrische verstelmogelijkheden.

TRONE SEATING LEVERT KWALITEITSSTOELEN VOOR DE VOLGENDE BRANCHES: