TRÔNE SEATING IN HET NIEUWS

Trone-Seating-FJ-Sarah

TRÔNE Seating op LogiMAT Stuttgart: veel bereikt in 4 jaar!

Trône Seating uit Zaltbommel is sterk gegroeid. Vier jaar na de start en de introductie van de eerste Trône stoelen in 2018, zitten er al honderden heftruckchauffeurs op een echt goede heftruckstoel. Op de LogiMAT vakbeurs in Stuttgart leggen ze uit hoe dat is gekomen.
LogiMAT

DEZE WEEK STAAT TRÔNE SEATING OP DE LOGIMAT IN STUTTGART!

U bent van harte welkom op onze stand. We nemen graag alle tijd voor u om uw vragen te beantwoorden, uitgebreid te kunnen proefzitten en de mogelijkheden voor uw professionele zitoplossing te bespreken.
Trone serie stoelen

Volledige TRONE serie in volle glorie!

Regelmatig staan we op beurzen en expo’s en dan is het telkens weer mooi om te zien dat de toepassingsmogelijkheden van het TRÔNE memory concept vrijwel geen grenzen kent.
Trone-SDeating-Motrac-Linde

Montage op locatie voor 35 Linde heftrucks met TRONE High Back E stoelen

In opdracht van Motrac Linde België heeft TRÔNE Seating 35 nieuwe Linde heftrucks voorzien van de comfortabele TRÔNE High Back stoel. Alle stoelen zijn tevens voorzien van een veilige 3-punts veiligheidsgordel met Easy-grip.
TT Trone High Back Office

Bij BTT zit nu ook de TD comfortabel op een TRÔNE stoel

Voor BTT Multimodal Container Solutions in Tilburg heeft TRÔNE Seating eerder al 15 Terberg terminal trekkers voorzien van de comfortabele TRÔNE High Back stoel. De medewerkers van de Technische Dienst konden niet achterblijven; nu zitten ook zij op een comfortabele TRÔNE High Back - de 24/7 Office uitvoering.
Motrac Linde Belgie - 35 Trone stoelen

35 Linde heftrucks uitgerust met TRÔNE High Back stoelen!

In oktober vond de uitlevering en montage plaats van Trône stoelen op maar liefst 35 Linde trucks. In opdracht van Motrac Linde België werden 35 Trône High Backs met elektrische bediening aan de zijkant, geplaatst op gewicht instelbare luchtveringen. Alle stoelen zijn voorzien van een veilige 3-punts Easy-grip safety belt.
Transport-Compleet-Trone

Chauffeurs aangenaam verrast door veelzijdige instelfuncties TRÔNE!

28, 29 en 30 september is de TRÔNE High Back persoonlijk te testen op de Transport Compleet beurs in de Evenementenhal Gorinchem (Stand J103).
Trone High Back met Seatlift

TRÔNE beleeft met ‘Seatlift’ dé primeur op OV Expo’21

Afgelopen donderdag, 16 september, stond TRÔNE Seating op de OV Expo‘21 in Houten met een heuse primeur: de TRÔNE High Back met Seatlift. De Seatlift is een bijzonder praktische hoogteversteller. Hierdoor kan een chauffeur zijn of haar stoel op iedere gewenste hoogte instellen.
Trones-chauffeursstoelen-luchtgeveerd-USA

Trones gereed voor de USA!

Inmiddels begint Trone Seating ook internationaal bekendheid te krijgen en krijgen we regelmatig op maat aanvragen te produceren. Deze 3 volledig luchtgeveerde Trones zijn klaar voor transport naar de USA.

TRONE SEATING LEVERT KWALITEITSSTOELEN VOOR DE VOLGENDE BRANCHES: