TRÔNE SEATING IN HET NIEUWS

kraan inbouw TRONE

Maatwerk inbouw op graafmachine

De machinist van deze graafmachine zit vanaf nu prinsheerlijk én zonder rugklachten op zijn nieuwe TRÔNE. Na een intensieve testperiode is gekozen voor het comfort en de elektrische instelmogelijkheden van de TRÔNE High Back E.De TRÔNE stoel draagt bij aan gezond en veilig werken door zijn vorm en instelmogelijkheden. Hij is specifiek ontwikkeld voor het werken op grondverzetmachines zoals shovels, minigravers, zwenkladers.
SNCF Trone Seating HB E

SNCF Frankrijk kiest voor Trone stoel

Dat de nationale spoorwegen van Frankrijk niet over 1 nacht ijs gaan, is alom bekend. Na een intensieve testperiode is gekozen voor het comfort en de elektrische instelmogelijkheden van de TRÔNE High Back E.
RSC Trone HB E

Speciale V-stoel voor kranen bij RSC Rotterdam

Bij RSC Rotterdam zijn de machinisten en chauffeurs al even gewend aan comfort van TRÔNE stoelen. Maar nu worden ook de hoge kranen die de containers oppakken voorzien van een TRÔNE.
Trone-Danone

11 nieuwe heftrucks voor Danone

Sanders Heftrucks heeft onlangs al het intern transport van Danone in Haps mogen vervangen voor nieuwe Cesab trucks. Voor de 11 nieuwe Cesab vorkheftrucks had Danone de wens uitgesproken om aan haar medewerkers de meest ergonomische stoel te leveren. En zo kwamen Bart Sanders en Bas van den Heuvel natuurlijk uit bij TRÔNE seating!
Trone-Seating-FJ-Sarah

TRÔNE Seating op LogiMAT Stuttgart: veel bereikt in 4 jaar!

Trône Seating uit Zaltbommel is sterk gegroeid. Vier jaar na de start en de introductie van de eerste Trône stoelen in 2018, zitten er al honderden heftruckchauffeurs op een echt goede heftruckstoel. Op de LogiMAT vakbeurs in Stuttgart leggen ze uit hoe dat is gekomen.
LogiMAT

DEZE WEEK STAAT TRÔNE SEATING OP DE LOGIMAT IN STUTTGART!

U bent van harte welkom op onze stand. We nemen graag alle tijd voor u om uw vragen te beantwoorden, uitgebreid te kunnen proefzitten en de mogelijkheden voor uw professionele zitoplossing te bespreken.
Trone serie stoelen

Volledige TRONE serie in volle glorie!

Regelmatig staan we op beurzen en expo’s en dan is het telkens weer mooi om te zien dat de toepassingsmogelijkheden van het TRÔNE memory concept vrijwel geen grenzen kent.
Trone-SDeating-Motrac-Linde

Montage op locatie voor 35 Linde heftrucks met TRONE High Back E stoelen

In opdracht van Motrac Linde België heeft TRÔNE Seating 35 nieuwe Linde heftrucks voorzien van de comfortabele TRÔNE High Back stoel. Alle stoelen zijn tevens voorzien van een veilige 3-punts veiligheidsgordel met Easy-grip.
TT Trone High Back Office

Bij BTT zit nu ook de TD comfortabel op een TRÔNE stoel

Voor BTT Multimodal Container Solutions in Tilburg heeft TRÔNE Seating eerder al 15 Terberg terminal trekkers voorzien van de comfortabele TRÔNE High Back stoel. De medewerkers van de Technische Dienst konden niet achterblijven; nu zitten ook zij op een comfortabele TRÔNE High Back - de 24/7 Office uitvoering.

TRONE SEATING LEVERT KWALITEITSSTOELEN
VOOR DE VOLGENDE BRANCHES: