TRÔNE beleeft met ‘Seatlift’ dé primeur op OV Expo’21

Afgelopen donderdag, 16 september, stond TRÔNE Seating op de OV Expo‘21 in Houten met een heuse primeur: de TRÔNE High Back met Seatlift.

De Seatlift is een bijzonder praktische hoogte versteller. Hierdoor kan een chauffeur zijn of haar stoel op iedere gewenste hoogte instellen. Deze praktische noviteit als extra toevoeging aan de TRÔNE High Back zorgde voor veel enthousiaste bezoekers op onze stand. Zij konden de Seatlift en de ergonomisch gevormde TRÔNE High Back zelf ervaren en naar eigen wens eenvoudig elektrisch instellen. Ook verschillende bus- en andere openbaar vervoerproducenten waren zichtbaar onder de indruk van het gemak en de veelzijdige instelmogelijkheden. Wederom een positief signaal dat het TRÔNE concept letterlijk in de lift zit!

logo OV Expo 21

Leverbaar met geheugenfunctie

Net als de TRÔNE High Back-stoel zelf, is ook de Seatlift met geheugen leverbaar. Op deze manier is een stoel bij aanvang van een nieuwe dienst, voor een chauffeur in een handomdraai op de juiste hoogte en met de juiste instellingen van rug, zitvlak, zijwangen en hoofdsteun ingesteld. Dienst na dienst in exact dezelfde optimale instellingen. Veel comfort, vitale tevreden chauffeurs en voorkoming van rugklachten.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de specifieke mogelijkheden voor optimaal ergonomisch verantwoord zitten binnen uw werksituatie? Of wilt u een demo aanvragen of proefperiode van 4 weken gratis zitten op uw favoriete TRÔNE? Eén klik op een van onderstaande mogelijkheden is voldoende. We helpen u graag verder!

Trone High Back met Seatlift

De Trone High Back gemonteerd op de Seatlift.

Seatlift

De elektrisch instelbare Seatlift waar in principe iedere stoel op gemonteerd kan worden.