TRÔNE HIGH BACK – ELEKTRISCH

De ideale stoel voor toepassing op heftrucks, grondverzetmachines en land- en bosbouw machines en in het openbaar vervoer. Bij deze comfortabele stoel is de lumbaalinstelling, net zoals bij alle andere TRÔNE stoeluitvoeringen, handmatig instelbaar. Alle andere persoonlijke instellingen kunnen door middel van de unieke memoryfunctie per direct automatisch worden ingesteld.

4 Motoren zorgen voor de perfecte
persoonlijke instelling

De basisinstellingen van de TRÔNE High Back stoel:

 • lengteverstelling zitkussen
 • kantelverstelling zitkussen +7°/ 0°
 • rughoekverstelling
 • kyfose (optie)
 • lendesteun

 

De stoel is ongeveerd en te plaatsen op een bestaande of andere stoelvering. De lengteverstelling van de stoel is mechanisch, maar kan ook elektrisch en in het geheugen. Een contactschakelaar zit standaard in het zitvlak. De rug heeft een elektrisch bedienbare lendensteun. Bekleding standaard zwart pvc of zwart stof.

 

Beschikbare downloads:

Trone-High-Back-elektrisch

* Ook verkrijgbaar in mechanisch bediende uitvoering.

Trone-IFOY-Award-badge

Unieke producteigenschappen

 • Unieke tilt van +10°/ -5°.
 • Kyfose-optie ondersteunt bovenrug en schouders.
 • Uitschuifbaar zitvlak.
 • Voor mensen met korte en lange benen.
 • De lange rug en de
  zijwangen geven veel steun.

MEMORY ZITINSTELLING

 

Ook de TRÔNE High Back stoel is standaard uitgerust met de unieke memoryfunctie die de elektrische instelling van de stoel in een handomdraai uitvoert zo gauw deze wordt geactiveerd.

Dit kan door gebruik te maken van de speciaal voor TRÔNE ontwikkelde gebruikers-app, via een magneetsleutel of door het intoetsen van de persoonlijke memorycode op het bedieningspaneel aan de zijkant van de stoel.

Zelf proberen? Maak nu gebruik van de mogelijkheid om 4 weken gratis proef te zitten!

Ontwikkeld voor het werken
zonder rugproblemen in
diverse toepassingen.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW WERKSITUATIE?

We komen graag met u in contact om te horen wat uw specifieke gebruikerswensen zijn en hoe we daar vanuit onze expertise zo optimaal mogelijk aan kunnen voldoen. Een professionele stoel verhoogt de arbeidsproductiviteit en het werkplezier en reduceert de kans op uitval door rugklachten.

EENVOUDIG TE PLAATSEN OP BESTAANDE FRAMES

De TRÔNE stoelen zijn zo geconstrueerd dat ze eenvoudig zijn te monteren op het bestaande frame of onderstel van uw machine of truck. Zo kunt u er zelf voor kiezen of u een verend of een statisch onderstel onder de stoel wilt plaatsen. Maar ook op vrijwel ieder ander onderstel kan de TRÔNE stoel eenvoudig gemonteerd worden.

TRÔNE Higback met frontbediening en vierpuntsgordel

TRÔNE Higback met verstelbare armsteunen en joystick

STOEL OP MAAT DOOR MODULAIRE OPBOUW

De basis TRÔNE stoelmodellen zijn naar wens uit te breiden met diverse modulaire aanvullingen, afhankelijk van de gebruikerswensen.
Een aantal mogelijke opties zijn toepassingsgerichte armsteunen, uitbreiding zijvlakken rugleuning, verlenging van de zitting, extra steunvlakken aan de zijkant van de zitting of bijvoorbeeld extra hoogte-instelling van de hoofdsteun. 4-Punts veiligheidsgordels kunnen ook worden toegepast.