VERBETERING, AANPASSING EN REPARATIE VAN BESTAANDE CHAUFFEURSSTOELEN

VANAF € 500,00

Omdat we bij TRÔNE SEATING zelf chauffeursstoelen ontwerpen en produceren, zijn we ook heel goed in staat om uw bestaande stoel (o.a. Be-Ge, SAVAS, Eblo, Recaro, ISRI, GRAMMER, KAB Seating, SITTAB, etc.) een REFIT te geven. Met onze VERBETERSERVICE is eigenlijk alles mogelijk. Uiterlijk kunnen we uw bestaande stoel geheel in tact houden, terwijl we aan de binnenzijde vrijwel alles vervangen en/of verbeteren.

Maar ook een UPGRADE van uw bestaande chauffeursstoel met accessoires zoals bijvoorbeeld een specialistische armsteun of horizontale vering is mogelijk.

ISRI stoel aangepast

ISRI stoel aangepast, opnieuw bekleed en volledig op maat gemaakt weer ingebouwd in de truck. Resultaat: een hele blije chauffeur zonder rugklachten!

Een afspraak is snel gemaakt

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Aan de hand van een aantal vragen vooraf, kunnen we vooraf een goede indicatie geven van de mogelijkheden.

Verbeterservice-Trone-badge
Stoel reparatie Trone Seating
Daf stoel Scania stoel Volvo stoel en Mercedes stoel
Trone High Back - vering - hoofdsteun - armleuningen

4 WEKEN GRATIS
PROEFZITTEN

Demobus | Trône Seating

BESTEL
DE DEMOBUS!

MAAK
EEN AFSPRAAK!

HOE KAN DE ELEKTRISCHE
TRÔNE MEMORYSTOEL U HELPEN? 

Kunnen we met een REFIT of een UPGRADE van uw bestaande stoel niet tot een maximaal resultaat komen, dan raden we u aan om eens een TRÔNE optimaal instelbare stoel uit te proberen. De TRÔNE stoel draagt bij aan gezond en veilig werken door zijn vorm en instelmogelijkheden. Hij is specifiek ontwikkeld voor het werken op materieel, maar ook voor 24/7 kantoortoepassingen.

Er zijn diverse types voor verschillende soorten werk. Ieder type heeft de mogelijkheid om tot een optimale persoonlijk zit te komen.

Ontwikkeld voor het werken zonder

rugproblemen in diverse toepassingen.

Trone-IFOY-Award-badge

TRONE SEATING LEVERT KWALITEITSSTOELEN
VOOR DE VOLGENDE BRANCHES: