TRÔNE memory UNIEK in het openbaar vervoer

Chauffeursstoel voor kranen, bus, tram, trein en metro. De stoel is uitgevoerd in zwart leder en stelt zich met behulp van een persoonlijke code in op het postuur van de chauffeur.

De TRÔNE-stoelen zijn ontworpen voor de toekomst. Tot op heden was een dergelijke stoel voor 24/7-diensten niet beschikbaar. De elektrische bediening zorgt voor veel gemak- en tijdwinst.

Voorzien van memory is het grote voordeel dat iedere chauffeur of machinist altijd volgens zijn eigen instellingen zit. In het openbaar vervoer betekent dit gezondere chauffeurs en snellere dienstwisselingen terwijl de ergonomische aspecten van de stoel behouden blijven voor iedere bestuurder. Groot, klein, met lange of korte rug, met lange of korte benen: iedereen zit altijd volgens zijn eigen vooraf bepaalde zitinstellingen door de vier motoren die de belangrijkste instellingen verzorgen.

openbaar vervoer stoelen

De stoelen zijn verkrijgbaar met zij- of frontbediening. De keuze hiervoor is afhankelijk van de aanwezige ruimte in de cabine. Uiteraard kan gekozen worden uit verschillende bekledingen. Ook gecertificeerde bekleding voor het openbaar vervoer.