mrt 29, 2022 | Trone Seating

Montage op locatie voor 35 Linde heftrucks met TRÔNE High Back E stoelen!

Comfort en een gezonde rug nieuwe standaard voor heftruckchauffeurs

In opdracht van Motrac Linde België heeft TRÔNE Seating 35 nieuwe Linde heftrucks voorzien van de comfortabele TRÔNE High Back elektrisch instelbare stoel. De stoelen werden geplaatst op gewicht instelbare luchtveringen.

Heftruckchauffeurs kregen de kans om zelf te kiezen

Bijzonder in het beslisproces was de nadrukkelijke rol die de heftruckchauffeurs als gebruikers hebben gekregen. Na diverse tests kwam de elektrisch instelbare High Back van TRÔNE Seating als beste naar voren. 

Motrac Linde Belgie - 35 Trone stoelen

Montage op locatie van de opdrachtgever, waardoor zo min mogelijk stilstand van de truck en instructie ter plekke wordt verzorgd.

Safety belts | Trône Seating

Easy-grip 3-punts gordel

Alle stoelen zijn tevens voorzien van een veilige 3-punts veiligheidsgordel met Easy-grip. Gemakkelijk vast te pakken en in 1 beweging vast te klikken.

Dankzij de nieuwe comfortstoelen is het werkplezier en de veiligheid verhoogd en is ziekteverzuim als gevolg van rugklachten vrijwel volledig geëlimineerd.

INSTELMOGELIJKHEDEN

TRÔNE HIGH BACK E

De TRÔNE High Back E die is volledig elektrisch in te stellen op het postuur van iedere individuele chauffeur. Ook tijdens een langdurige shift is de stoel eenvoudig te veranderen van instelling.

nstelmogelijkheden HB E

Bestel ook de demobus!

Wilt u net zoals Motrac Linde België weten wat de TRÔNE Seating elektrisch instelbare stoel voor het terugdringen van ziekteverzuim binnen uw bedrijfssituatie kan betekenen? En wilt u uzelf live overtuigen van het gemak en de instelfuncties van een topstoel voor professionals?

Bel of mail ons dan op 085-130 25 82 en we plannen graag op korte termijn een vrijblijvende demo-afspraak voor u in. Onze mobiele showroom rijdt dan op een dag en tijd dat het u en uw chauffeurs schikt bij u voor. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site.

Demobus | Trône Seating