WIN DE UNIEKE, ENIGE ECHTE ORANJESTOEL BIJ TRONE SEATING!!

Laat zien dat je een echte voetbalkenner bent en voorspel wie er dit jaar Europees kampioen voetbal wordt.

Als je bovendien raadt hoeveel doelpunten onze leeuwen dit kampioenschap maken tot het eind van het toernooi, dan is de kans heel groot dat deze supervette Trone Oranjestoel van jou is!

TRONE Oranje-actie
UNIEKE UITVOERING

De speciale Oranjestoel is echt heel bijzonder omdat er maar 1 in de hele wereld van is. We hebben speciaal oranje leer hiervoor toegepast op onze befaamde Trone High Back bureau- en/of gamestoel. Zelfs de verstelbare armleuningen zijn in echt leer uitgevoerd.

DE HOLLANDSE LEEUW IN HOOGWAARDIG BORDUURWERK

En of dat nog niet genoeg is, hebben we de Hollandse leeuw er in borduurwerk op laten vereeuwigen. Zo is een unieke stoel ontstaan die voor echte Oranje-fans bijzonder gewild is geworden. We hebben al meerdere verzoeken gekregen, maar willen graag de exclusiviteit van deze uitvoering waarborgen.

Daarom zijn we er des te nieuwsgieriger naar wie deze uitvoering straks in zijn of haar bezit gaat krijgen!

HOE SPEEL JE MEE?

Like onze Facebookpagina (als je dat al niet deed), ga naar het bericht over de Oranjestoel-actie, deel deze met je vrienden en beantwoordt vóór 25 juni a.s. in een reactie de 2 vragen:

  • Wie wordt dit jaar Europees kampioen voetbal?
  • Hoeveel doelpunten scoort Oranje dit toernooi?

Heb je geen Facebook maar wel LinkedIn, dan zul je de actie ook daar zien staan op onze pagina. Het is ook goed als je jouw antwoorden op de 2 vragen mailt naar info@troneseating.com.

Bij gelijke stand van inzendingen wordt door een notaris een trekking verricht, zodat we uiteindelijk 1 winnaar overhouden die de unieke Oranjestoel ontvangt.