TRÔNE High Back chauffeursstoel valt bijzonder goed in de smaak bij chauffeurs!

28, 29 en 30 september is de TRÔNE High Back persoonlijk te testen op de Transport Compleet beurs in de Evenementenhal Gorinchem (Stand J103). 

Gelijk bij aanvang van de beurs blijkt de TRÔNE High Back al voor veel positieve reacties te zorgen bij chauffeurs en ook bij hun werkgevers uit de transport- en logistiek branche.

De veelzijdige persoonlijke instelmogelijkheden zorgen voor een ergonomisch verantwoorde zit, waarmee rugklachten worden voorkomen en een chauffeur meer ontspannen achter het stuur zit en dus langer fit blijft tijdens een rit.

Logo Transport Compleet

Leverbaar met geheugenfunctie

De TRÔNE High Back-stoel zelf, is ook met geheugen leverbaar. Op deze manier is een stoel bij aanvang van een nieuwe dienst, voor een chauffeur in een handomdraai op de juiste hoogte en met de juiste instellingen van rug, zitvlak, zijwangen en hoofdsteun ingesteld. Dienst na dienst in exact dezelfde optimale instellingen. Veel comfort, vitale tevreden chauffeurs en voorkoming van rugklachten.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de specifieke mogelijkheden voor optimaal ergonomisch verantwoord zitten binnen uw werksituatie? Of wilt u een demo aanvragen of proefperiode van 4 weken gratis zitten op uw favoriete TRÔNE? Eén klik op een van onderstaande mogelijkheden is voldoende. We helpen u graag verder!

 

Transport-Compleet-Trone

De Trone in alle gangbare uitvoeringen, klaar om uit te proberen. Sarah en Lucas vertellen u graag over de ergonomische voordelen en persoonlijke instelmogelijkheden van ons succesnummer voor de transportsector: de Trone High Back.